Hurra for usikkerhed og babyer…

Så blev det halvkoldt! Hvad sker der lige for foråret … hmf 😉

Dagens outfit var bestemt ikke afpasset i forhold til det kølige vejr og barselshygge i Kongens Have blev omdirigeret til Riccos på Nørrebronx..

 

 

 

Outfit details: Chunky necklace H&M, blouse Munthe plus Simonsen, jeans Jonny Q

Jeg har egentlig lovet mig selv, at der skal lidt  mere kød på indlæggene…det vil sige, det skal være lidt mere personligt. Men det er svært at hoppe ud i det, men here goes…en lille anekdote fra virkelighedens verden.

Igår var vi på Pastis for at fejre svigermors 60 års (del 2). Vi skulle egentlig bare have været i Tivoli, hvilket var mere børnevenligt, men det regnede og mine dejlige svigerforældre elsker god mad, så Pastis var oplagt. Men… allerede før det helt var aftalt, var jeg lidt usikker på, om det egentlig er ok at slæbe en Beeker med de pænere steder. Bevares, vi ringede derned og vi var velkomne ifølge personalet, men mine bange anelser om, at der ville blive set skævt til Beeker og hans følge viste sig at holde stik. Vi blev sat i et super fint hjørne med masser af plads, men før vi havde sat os ned, rejste selskabet sig ved nabobordet, smed et lettere beskidt blik og flygtede så til den modsatte ende af restauranten. Damn! Nu er jeg en af de der mødre, man flygter fra… vi hverken lugtede, hylede eller var grimt klædt på. Jeg må indrømme, at jeg blev hverken harm eller irriteret, kun usikker. Jeg kan egentlig godt forstå dem. Så nu kære læsere spørger jeg jer…. Er det ok at slæbe Beeker med på pænere restaurant på en given tirsdag eller skal man holde sig til pølsevognen de næste 10 år 😉 Og ja.. i tænker sikkert, hvorfor bekymre sig om, hvad andre tænker… tja det er også dybt godnat, men det gør jeg altså og jeg er sikker på, at det er der også mange af jer andre, der gør 😉

Det skal tilføjes, at Beeker faktisk klarede Pastis med stil – ingen hyl, skrål eller gylp – blot smil og stirren 🙂

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

3 thoughts on “Hurra for usikkerhed og babyer…

  1. Havde du spurgt for 2 år siden havde jeg nok sagt at du skulle blive i pølsevognen, men helt ærlig, er der noget bedre end disse små skønne mennesker som er så umiddelbare i alt de gør? Nej det er først når de bliver 3-4 år og bevidst opfører sig ad h..til at man måske skal overveje hvad man vil udsætte sig selv og andre for;-)
    For mig er der ingen tvivl om at der skal være plads til os alle, også mere civiliserede steder end Burger King.

  2. Helt enig med jer. Børn (også andres)er en gave, de er fremtiden. Hvordan bliver den fremtid, hvis vi tydeligt signalerer, at de er en plage? Det er i vid udstrækning de voksne, der bestemmer, hvilke(t) livs- og menneskesyn børnene får. Børn er for øvrigt også lærenemme, så man kan sagtens lære dem at spise på fine restauranter, hvis det er det, man har lyst til. Der er en periode mellem 2 og 7, som du Lena så rigtigt siger, hvor børn har mere brug for et sted, hvor de kan lege, og hvor det måske bliver mere arbejde end sjov at have dem med ud at spise de fine steder pga. plads og ventetid, men hvis nu de fine steder var smarte lavede de også et børnerum eller en familieaafdeling. Det kan sagtens gøre med stil og elegance, ligesom man også sagtens kan lave Michelinmad i børnehøjde.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.