16.01.12

Dagene flyver afsted. Mit arbejde fylder rigtigt meget for tiden, hvilket er dejligt, men også krævende. Jeg har ikke set et program fuldt ud i tv’et i ugevis og nullermændene har frit råderum. Men det er fedt, for jeg har passion for arbejdet.

Dog havde jeg for en uges tid siden en tiltrængt time til at rode i Marc by Marc Jacobs 50 %s udsalg og jeg fandt denne fine stik. En vis hubster fik et grineflip, da jeg fortalte, at den er fra MBMJs børne linje, Little Marc og er en størrelse 10 år – men jeg elsker den og synes den virker glimrende som strik og ikke som tiltænkt strikkjole 🙂

 

Outfit details: Knit Little Marc Jacobs, skinny jeans H&M, customized earrings Ebay

Hvad synes i – go eller no go?

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “16.01.12

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.