23.03.11

Solen skinner på altan igen idag – så lækkert! I lørdags var jeg forbi Moss Copenhagen på Nørrebrogade og fik en lækker oversize rød bluse med hjem. Fed tomatfarve og lækker kvalitet….troede jeg. Men desværre er den allerede blevet fnulret ved første vask 🙁 Så der er ikke mange ganges brug i den… øv, for lækker er den….

Blouse from Moss Copenhagen, arm warmers from Rabens Saloner, necklace from Marc by Marc Jacobs

Men siden den allerede er fnuldret og nok ikke holder resten af mine dage overvejer jeg at style den til fest på fredag med mit gamle arbejde – det plejer at gå vildt for sig, så jeg bryder ikke sammen i gråd, hvis der spildes en halv fadøl over den ;D

Found this oversize blouse at Moss Copenhagen last saturday. Great color and great quality…or so I thought. It’s already  filled with little balls of lint after one wash.. darn it 🙁

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “23.03.11

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.