AT HOME

Jeg havde fødselsdag i marts og fik så mange fine gaver! Blandt andet har jeg længe ønsket mig et højt Kähler lyshus, men har bare ikke nosset mig sammen til at købe et selv. Men det er jo også meget godt, for jeg har tit svært ved at finde på ønsker…

 photo DSC09336.jpg

Så nu har jeg efterhånden fyldt stuen op med al ønske nips – win! Der er ikke noget federe end at kunne glæde sig dagligt over gode køb og gode gaver, der gør en i godt humør.

Jeg ønskede mig også en høj vase til forårsgrene. EEEEEELSKER forårsgrene. Og nu har jeg simpelthen en have, hvor jeg selv kan hente kirsebærgrene…og ikke betale 70 kroner for et bundt på Israls plads…

 photo DSC09340.jpg

Fin, høj vase fra Kirk’s Bazar… Kender i Kirk’s Bazar? Jeg kendte den ikke og kan kun anbefale, at i smutter forbi….Der er så mange fine ting…

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.