Bad Craziness 27.04.11

Jeg skal til en dejlig fest til sommer. Måske med masser af glamour, sløjfe og sort slør? Skulle jeg mon beholde stadsen på og officielt erklære Wonderfully Wacked-Out Wednesday?

Jeg beholder i hvert fald læbestiften på. Så kan jeg afsætte brændende kærlighedskys rundt omkring, hvor jeg kommer frem.

Hvis ellers jeg ikke skræmmer alt og alle væk 😉


Skjorten er nyindkøbt – 50% på alt i min lokale genbrugsforretning 🙂 En flad tier for en overdådighed af diskret lilla og orange blomster med fine vissentgrønne blade.

English: I am going to a wonderful party this summer. I’m playing with the idea of a glamourous headpiece/hairclip of some sort. Maybe I should keep this on for today and officially declare the day Wonderfully Wacked-Out Wednesday? Guess not. But the lipstick is staying on so that I can leave my mark where ever I go. The shirt is new, on sale in my local thrift store. It cost me around two bucks.

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Bad Craziness 27.04.11

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.