BLACK AND BLUE

Sådan så jeg ud i lørdags, da jeg pakkede verdens mindste bil med Beeks, Ipad og masser af snacks og tog til Jylland for at besøge alle dem, jeg elsker. Jeg elsker at være i Jylland med verdens bedste venner og familie, men shit hvor jeg hader køreturen! Det gør Beeks også, skulle jeg lige hilse og sige. Men vi blev opvartet i stor stil, svømmede i sistas badekar, tegnede på sistas klaver, hærgede et hus i Randers og gjorde begge bedsteforældre helt kulrede…

Imens så jeg sådan ud…

SONY DSC SONY DSC
I denne uge har jeg fri. Helt fri. Fanfuckintastic! Jeg skal ordne alle de kedelige ting, såsom at vaske dyner, farve alt det falmede tøj og gå på opdagelse i de lokale genbrugsbutikker… tage dagens til jer… og læse 800 siders faglitteratur…shit da…
I morgen har vi en fiiiiin giveaway til jer – husk at kigge forbi…

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

4 thoughts on “BLACK AND BLUE

    • Tak søde G – den er også en favorit for tiden 🙂 Og læbestiften er på hver dag – den er drøj i brug og sætter sig ikke i “kager” – kan kun anbefale den 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.