Bohemian summer just arrived

Jeg kunne ikke nære mig… den hang tilbage alene i min størrelse og haps! Med hjem røg denne lækre dame i brændt orange… Den er super-sommer-lækker og skal så absolut med i kufferten til NYC om en måned… Den passede perfekt til svigermors fødselsdag del 1 i lørdags – nu tænker du nok del 1?? Jo, der er skam helt op til del 4 her i Maj, så der er rig mulighed for at dresse op – dejligt 🙂

Jeg var lidt bange for, at den ville få mig til at se chunky ud på grund af snittet, men synes alligevel det går an 😉

Outfit details: Dress and tanktop H&M, customized hoops from Ebay

Ved kassen i H&M lå denne lækre neglelak bare og ventede på mig… hold fast – 10 kroner og jeg er VILD med farven og den holder fint trods prisen – gotta luv H&M. Den er lidt mere grønlig end på billedet, men det skulle gå stærkt og havde en utålmodig fotograf 🙂

 

Havde i mon en god weekend derude?

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.