Børsternes Ferrari 29.02.16

 photo boslashrste_zpstiujwygr.jpg

Vi bliver i kategorien hår.
Sådan en fætter har jeg fået i julegave, så jeg rigtig kan forkæle mine grå lokker.

Jeg overraskede da også manden i husholdningen i færd med at børste sit skæg med min fine nye børste den anden dag.
Han var åbenbart blevet nysgerrig, da han klikkede den hjem til mig.
Let rødmende måtte han gå til bekendelse og indrømme, at han “lige skulle se hvad sådan en 600 kroners børste kunne gøre.”

Men den blev godkendt.
Og når den er god nok til hans skæg, mon så ikke den også går til mine precious sølvhår?

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Børsternes Ferrari 29.02.16

  1. Så kigger manden i min husholdning så lige på min skærm mens jeg læser dette og siger; “Sådan en hårbørste havde jeg engang.” Og jeg kigger lidt forbløffet på min vildmand. Jeg tænker det var i hans heavy metal band tid, hvor garnet nok trængte til en ordentlig omgang efter en nætter med seriøs headbanging. Til seriøs headbanging kræves der så en seriøs børste, nemlig! :p

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.