Casual saturday

I sidste weekend havde Hubsteren og jeg 3 års bryllupsdag. Den tilbragte vi i 24 timers Beekerfrit Hotelværelse i Malmö. Det er bestemt ikke første gang, vi er i Malmö og bestemt ikke sidste. Byen er super hyggelig, god at shoppe i og har en afslappet atmosfære.

Shopping var et absolut MUST – jeg har ikke shoppet i ugevis og fik frie tøjler og jeg valgte så at lave en total rookie fejl og klæde mig ganske upraktisk i forhold til at skulle prøve tøj….

 

Outfit details: Blouse Primark, cardigan H&M, playsuit Gentlemens Affair, trainers Adidas

 

 

Hotellet var rigtigt fint og servicen var god….men det elskede badekar ledte jeg længe efter på badeværelset.. For nogle år siden boede vi på Hotel Savoy lige overfor banegården (ja man er vel fra AA 😉 og det var lige en tand federe, så hvis i skal til Malmö i fremtiden, så er det absolut et visit værd 🙂

Jeg fik shoppet nogle wanted items, men i må vente lidt med den del af turen…

Maja

 

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

4 thoughts on “Casual saturday

 1. Hej Maja
  Fed buksedragt! Kan det ikke passe, at jeg har set et billede af dig i en denim-kjole fra Gentlemens affair på bloggen? Den var super fed, men jeg kan ikke helt lure hvilken en det var… Har kigget på webshoppen og set, at der er udsalg på flere forskellige modeller. Tænker, at jeg er nødt til at få fingrene i en:-)
  Hvordan er de i størrelserne? Bliver jo nødt til at købe uden at prøve først, da jeg jo bor i Aalleren, og der kan de vist ikke lige købes…
  Så pyt med at hverken kjole eller buksedragt hverken er shoppe- eller ammevenlige;-)
  Tillykke med bryllupsdagen!!

  • Hej Kristine!
   Tak og tilykke med den lækre baby 😉
   Modellen på denimkjolen hedder Gina, du finder hende her: http://www.gentlemensaffair.com/pi/Gina_Dark_Blue_Denim_2747_116.aspx
   Hun er desværre ikke på udsalg… men det kan være, at det kommer – jeg fik min på deres lagersalg for et par år siden. Størrelsen er liiiige stram nok – jeg bruger 36 og når julefedtet melder sig, er den straaam 🙂
   Åh amning! I forhold til frihed i tøjvalg, savner jeg det altså ikke 🙂
   Held og lykke med Gina jagten…

   • Tak for det:-)
    Jeg må lige overveje om hun er værd at betale fuld pris for… Men hun er godt nok fin! Uanset hvad, så er det nok smartest at smide de sidste graviditetskilo inden jeg investerer i hende. Måske man kan være så heldig, at slutmålet også falder sammen med et udsalg…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.