Chicago Pt. 2, Corn on the Cobs and Shopping 23.07.11

Efter morgenmadsorgiet gled vi ud i hedeflimmeret. Som ældstebarnet undrende konstaterede, var der varmere udenfor end indenfor 😉


Jeg elsker de genspejlinger, man kan finde i stort set alle glasoverflader. Sådan bliver byen som en kinesisk æske eller et billede af Escher. Der er så mange flader, brudflader, vinkler og så meget symmetri og asymmetri, der nærmest tigger om at blive fotograferet.

En anden fascinerende ting er sådan, som man har eksperimenteret med forskellige stilarter og tidsperioder inden for den samme blok. Prøv at se her:


Man skal se The Corncobs, hvis man er en arkitekturfreak. De er tegnet af arkitekten Bertrand Goldberg, som en del af Marina City, som stod færdig i… hold fast… wait for it… 1964! Der er plads til båden nederst i bygningen, bilen kan parkeres ovenover, og så kommer etage på etage med lejligheder og kontorer, 65 etager i alt. Marina City kan findes på State Street.
Læs mere her


Chicago-garderoben bestod mest af outfits som det her. Simple and easy. And don’t hate on the sandals, I’m warning ya! Kønne er de ikke, men når man trasker blok efter blok, så er det altså nødvendigt med fornuftigt fodtøj (Kærlig hilsen Mormor 😉 ). Man kan få en lækker pedicure til ingen penge (ca. 25 dollars) til kompensere for de grimme sandalos. Og skulle det nu være, kunne man smide et par øreringe, en fiks lille jakke og et par stiletter i tasken.


Med Corncobs og Trump Tower Chicago i baggrunden.

Resten af eftermiddagen blev spenderet i Nordstrom, som ligger to minutters gang fra Hilton Garden Inn med en afstikker til Century XX!. Farligt, farligt!

Der er også andre Department Stores i Chicago, men Nordstrom er den mest overskuelige efter min mening. Der er en dejlig (og billig) børnetøjsafdeling og en Food Court øverst oppe. Derfra er der også adgang til andre butikker som f. eks. Sephora. Ellers foretrækker jeg Macy’s, hvor der er en fin og overskuelig jeansafdeling. Overskuelighed synes at være nøgleordet for min shopping 😉 Måske fordi jeg havde damerne med. Det er trods alt begrænset hvor mange forskellige butikker, de små nisser gider at rende ind og ud af.
I øvrigt kan jeg berette, at det sagtens kan betale sig at shoppe festkjolerne i en amerikansk Department Store, især til børnene. I det hele taget er alle amerikanske mærker betydeligt billigere. En Essie-neglelak koster f. eks. 8 dollar plus tax i CVS Pharmacy. Det, der jo for øvrigt er lidt specielt ved amerikanske pharmacies, er, at man også kan købe diverse drikkevarer, beauty stuff, postkort osv. der, hvorimod udvalget af de ting tit er mere begrænset i supermarkederne. Helt omvendt ift. Danmark.

Hvis kæder som Century XXI eller Zara lokker, kan de allesammen findes på The Magnificient Mile.

Nok shopping-sludder for nu. Spørg endelig ind til både det ene og det andet i kommentarfeltet.

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.