Chicago Pt. 5, Hancock Center 26.07.11

På nr. 875 North Michigan Avenue (aka. The Magnificient Mile) ligger John Hancock Center, en high-rise på 100 etager. På 95. etage er der en (dyr) restaurant, og øverst oppe er der et observatorium (koster ca. 17 dollars for voksne), men står man af på 96. etage, er der en cocktailbar med 360 graders fantastisk udsigt over Chicago. Cocktails’ene er gode, og betjeningen er super. Og det bedste: Børn er velkomne – der er endda børnedrinks på cocktailkortet 🙂


I det hele taget er det en børnevenlig storbyoplevelse: Man kommer mange etager op (seeeejt), elevatoren praler af at være USAs hurtigste (man får propper i ørerne, seeeejt).


Man kan få cocktails ligesom de voksne (seeejt).


Og man kan more sig med at kikke efter sit hotel oppefra (totalt seeeeejt!).

Desuden kan de voksnes stakkels shoppefødder få et velfortjent hvil, mens ungerne suser rundt og fotograferer 😉 Det er nemlig oplagt at kombinere en shoppetur og et besøg i Hancock.

Og i øvrigt lidt bonusinfo: Efter et tip fra vores tjener, en skøn dame på nogleogtres med ildrøde negle og matchende læbestift, fandt vi ud af, at Hancock Center er indehaver af det dametoilet i verden, der har den bedste udsigt. “Inde hos herrerne er der ingen udsigt”, betroede hun mig fnisende.

I kan læse mere her

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.