Contrasts 06.04.11


Jeg begyndte dagen med gummistøvler på fødderne og vind i håret, besteg fædrenes grave og kikkede ud over landskabet. Hørte lærken synge, morede mig over hvor mange musehuller, der er i en brakmark.


Snoede håret op med en klemme – ja, bølgerne gik højt i går 😉 – og susede til Aa for at spise frokost med en kær, pensioneret kollega. Et glas hvidvin til frokosten og kultiveret samtale, mest om det Irland vi begge elsker.


Jeg gik forbi Helligåndsklosteret på vejen til parkeringskælderen. Der er den fineste lille have med springvand. Det er længe siden, at munke og nonner klaprede over brostenene for at tage sig af de syge og hittebørnene, og at Churchillklubbens medlemmer mødtes og hviskende planlagde, hvordan de nu kunne genere tyskerne bedst, det er længe siden at Katedralskolens peblinge havde deres gang her, men er man heldig, kan man møde et snakkesaligt ældre menneske der på bænken. Helligåndsklosteret er nemlig de ældste ældreboliger på disse kanter. Der tror jeg godt, jeg kunne holde ud at blive gammel 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.