Dagens 04.03.11

To døgn til afløsning!! Jeg glæder mig så meget til at få 5 minutter, hvor bissen ikke regerer 😉

Dagen er blevet brugt til at skrive takkekort, besøg af bissens farmor og Marc by Marc Jacobs outlet! Fik jeg mon noget med hjem??? Tja måske 🙂

Gina Tricot ring

Vila shirt, Boob Jeans, Gina Tricot Ring, H&M belt

Marc by Marc Jacobs/Månestråle outlettet var total succes! Bissen røg med i bæresele og farmor under armen og jeg var positivt overrasket over udvalget og ikke mindst priserne! Vi var der tidligt idag og måtte vente en halv time i kø..koldt, men forventeligt 🙂 Der var een taske tilbage og den snuppede jeg da!!

 

Udover en fin lille rå taske fandt jeg lige præcis dét, jeg kom for… blondeheaven!!! Har haft øje på denne bluse siden december, men nægter at give fuld pris…. total lykke over at denne sag må bo i mit skab fra idag:

 

Spent the day writing thank you notes, a visit from Bissens Gran and a visit to the Marc by Marc Jacobs outlet. Found two pieces I had to own… lacelovelyness and studded pleasure 🙂

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Dagens 04.03.11

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.