Det er en god fredag, når…

…man pga. livets boksekamp midlertidigt er taget ud af spillet og derfor har tid til at køre en tur igennem både solskin og haglvejr – martsvejr altså 😉 – og finde steder som det her. På vejen til Gerding, helt ærligt. Ville jeg være endt i Gerding af alle små flækker, hvis ikke jeg havde taget mig tiden til at køre derhen, hvor vejen førte mig? Ville jeg have set det her sted? Jeg tvivler.


Der er en fin lille å der. Den klukker, så man bliver glad i sjælen.


Der er varme, gule mure fra 1860. Så kan man stå lidt og filosofere over, hvilke træsko, der er klapret over gårdspladsen her i tidernes løb.

Det er en god fredag, når det banker (hårdt!) på døren, og man farer op fra sofaen, hvor man mageligt henslængt lå og lod sig underholde af Sookie Stackhouse’s seneste eskapader, når at tænke “Hvem mon det kan være? Jeg har vel ikke inviteret nogen og så glemt det?”, flår døren op med bange anelser og ser en kæmpestor, kæmpe-smuk buket tulipaner med arme og ben, og derefter opdager at der er et blomsterbud gemt bag buketten, som overrækker én den med et stort grin og ønsker én god weekend. Da han kørte væk, stod jeg stadig der med piv-åben dør og vandede øjne. Jeg kender verdens bedste mennesker, som altid er der for mig.

Det er en god fredag, når man klæder sig fint på…

og tager herhen…

… fordi verdens sødeste store pige fejrer sin første runde fødselsdag den fredag aften og har bestemt, at hun vil lamme-tæve sin gamle mor og resten af familien i bowling. Og spise store bøffer på Jensen’s. Og falde i søvn på sofaen til X-Factor. Uanset om mor er røget til tælling. Og de ønsker fik hun så opfyldt sammen med ønsket om “Sing it!” til Wii. Var det mon helt velforvaret? Jeg er i hvert fald allerede træt af Duffy 😉

Det er en god fredag, når man for første gang i lang tid bare lader tidens malstrøm føre én med uden at tænke over, hvad man skal nå, men tværtom tænker: “Hvad har jeg lyst til at gøre med den tid, jeg har.” Og når man så faktisk tager sig sammen og gør det.

I had a wonderful Friday doing only things I actually wanted to do: I took a drive and found a beautiful creek and an old farmhouse, I visited a small village I’d never been to before. I spent time with the adorable Miss Sookie Stackhouse, someone sent me flowers, I put on a nice dress, and we celebrated my eldest daughter’s tenth birthday, bowling and dinner.

I wore a blue and white knit dress from Only, black leggings and shoes from Vagabond

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.