Disconnected to Host 28.05.12

Photobucket

Jeg har haft stikket ude det sidste døgn.
I går eftermiddags pakkede jeg bilen med ungerne, nogle par rene underbukser, et par håndklæder og solcremen og satte kursen mod Skiveren. Væk fra gulve der trænger til at blive støvsuget, væk fra vasketøjsbunkerne, væk fra hverdagens endeløse gniderier og små issues.

Vi har haft 24 skønne timer fyldt med sol, lave sommerhuse med græs på taget, græssende rådyr og solvarme firben, vin og dybe snakke med kloge mennesker om både lette og mere alvorlige emner, hængekøjer, cykelture på gamle skærveknusere ned ad ujævne grusveje til et iskoldt vesterhav, æggemadder med kaviar, nye kartofler med olivenolie og persille indtaget siddende i græsset.
Og ro, masser af ro.

Photobucket

Bare for at illustrere hvor disconnected jeg har været, syvsov jeg til kl. 10 i formiddags.
Det er første gang i mange år, jeg har sovet så længe, næsten tolv timer 🙂

Nu er jeg bare så klar til en ny uge, og i næste weekend pakker vi bilen igen og suser over broen til nye, spændende eventyr.

Pics are not mine. Don’t have a source, sry.

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.