Dobbelt op på Ganni: Outfit 18.10.14

 photo kirke2_zps0e8de16a.jpg

 photo sis_zps9d6f6cc7.jpg

 photo kirke_zpsa43325da.jpg

 photo outfitcollage_zps06d3d682.jpg

Da lille W skulle dyppes, havde jeg to Ganni-kjoler med i kufferten.
Heldigt nok, for det var lige køligt nok til at nøjes med den blomstrede, som jeg var optimistisk nok til at klikke hjem fra Asos’ sommerudsalg under hedebølgen i juli.

Et par uger senere dukkede den sorte op, og jeg tænkte, at den nok ville “come in handy” en eller anden dag, som f. eks. hvis jeg en dag skulle blive fristet til at vise nogle turister min bedste ninja-pose foran Frederiks Kirke 😉

Skoene er et par tussegamle Sofie Schnoor kittenheels, som er endt med at have stjernestatus i mit klædeskab.
Det er det bløde læder og hælhøjden helt sikkert vægtige grunde til.
Mine fusser kvitterer nemlig omgående med en tilstand, der har gjort dem mere end værdige til de to øgenavne, “Pinen” og “Plagen”, jeg i mit stille sind har givet dem, hvis jeg udsætter dem for høje hæle og stift materiale.
Old lady-talk, I know 😉

Plagen er for øvrigt den højre.
Det er den med knysten (indsæt nedtrykt fjæs her)…

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Dobbelt op på Ganni: Outfit 18.10.14

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.