Egmont Key State Park 14.08.11


Endnu en spontan outing, denne gang i håb om at finde noget godt snorkel-vand. Der er ikke meget at snorkle efter på Anna Maria Island, så vi tog en lille færge fra den lange bro i Fort DeSoto Park, ved Tampa Bays munding, tæt på St. Petersburg, ud til Egmont Key. For øvrigt er Fort DeSoto Park et ret godt udflugtsmål i sig selv. Man kan sagtens spendere en hel dag der på at bade fra stranden, sejle i kano, gå ture osv.


Dagens outfit stod denne skønne fashionista for. Jeg havde et lille girl-crush på hende, så jeg sneg mig til et par billeder 😉


Egmont Key set fra havet. Øen er ikke beboet længere, men Fort Dade, som man stadig kan se ruinerne af, og som blev bygget i 1906 under den Spansk-Amerikanske Krig, var engang hjem for 300 mennesker. Der var bowlinghal, biograf, veje, tennisbaner og huse, men siden 1923 har det stået som en forladt spøgelsesby. Lige så stille kryber junglen ind og æder det hele. Nu bor der kun skildpadder, måger og firben.


Vi begyndte med at spise madpakker på stranden og en hurtig dukkert.


Derefter vandrede vi rundt på de tomme, overgroede veje.


Forbi det gamle fængsel.


Og Ranger’s Station.


Der var stegende hedt inde midt på øen. Luften stod næsten stille.


Så vi var glade for at nå til den anden side af øen og den dejlige brise fra havet. Turisterne bliver sat af på den modsatte side, så der er langt mere roligt og øde her. Stranden er fantastisk, og man kan ikke undgå at se landskildpadder. Med lidt held kan man også få havskildpadder at se på sejlturen.


Vi fandt blandt andet den her fine, lille Box Turtle, men der er også rigtig mange Gophers.


I lang tid troede vi, at det eneste vi ville finde, var den her 😉


… men et sidste forsøg med snorkelmasken på under broen tæt på fyrtårnet, gav pote. Der var masser af smukke fisk. Desværre var sigtbarheden ikke fantastisk, men glade var vi 😀


Og trætte og noget kogte 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.