En gave fra mig til mig 31.05.19

Jeg har aldrig tabt så mange ørenringe, som jeg har gjort i år. Jeg må være meget sjusket, når jeg hiver mine overdele af om aftenen for tiden. Det er nærmest patologisk! Senest røg en af mine kløverørenringe fra Pernille Corydon, og den er uhjælpeligt gone, ligger sikkert i støvsugeren sammen med nogle virkelig store nullermænd, en million hundehår, en gammel sok og en anseeligt antal visne blomsterblade, og jeg kan simpelthen ikke mønstre motivationen til at tjekke dén støvsugerpose.

Derfor må der et nyt sæt firkløvere til. Jeg har fire piercinger i hvert øre, og de her ørenringe bor i piercing nummer to i hvert øre. Jeg nægter at skrive hul nummer to, ellers dør I jo derude bag skærmene. Haha, jeg gjorde det alligevel. Der må godt fnises lummert nu 😀

Fra Pernille Corydon købt på BeFashionable

Indlægget indeholder reklame

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.