En god mandag…

fyldt med tøsehygge…

 

 

 

 

 

Elsker at komme hjem fra udlandet med masser af fede (og billige) magasiner! Tit er jeg altså for nærig til at købe Vogue i Magasin til 100 kroner. Så jeg får mit behov for udenlandske magasiner dækket, når vi er i udlandet. (og ja, muligvis en enkelt gang om året, når Vogues September Issue kommer ud …)

Og i år er jeg jo vildt priviligeret, da jeg ligefrem kan læse Amerikansk Vogue og Marie Claire og ligefrem sætte krydser ved de items, der skal findes og købes om en uges tid. Jeg glæder mig SÅ meget. NYC er simpelthen the shit, hvis i spørger mig.

Og de makroner fra Laudrée kan absolut anbefales…mmmm…så lækre!

I får ikke et dagens idag, for Beeks er syg og det var endnu værre igår…stakkels Beeks 🙁 Heldigvis siger doktormanden, at alt skulle være tilbage til babygrin og fryd på torsdag …kryds fingre for os 🙂

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “En god mandag…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.