Endless beauty supply

Jeg elsker shoppingture til New York! For det betyder, at jeg nu har masser af fedt beauty stuff på lager i et års tid. Høsten bød blandt andet på masser af neglelak fra Essie og Opi, MAC, manicuregrej, masser og masser af Redken, gloss fra DuWop, Carmex, cremer fra C.O Bigelow, lidt Ole H, lidt Marc by Marc Jacobs accessories og et vintage tørklæde fra Cacharel.

 

Jeg havde heldigvis pakket det meste ud før jeg kom i tanke om at der skulle tages et par billeder… havde jeg skulle stille det hele op til fremvisning på bloggen, havde jeg nok haft røde ører 😉

Det er efterhånden blevet fast rutine at besøge Bleeker street, hver gang vi er i NYC. Her ligger hele tre Marc Jacobs butikker og gaden ved siden af byder på Little Marc og Marc by Marc Jacobs Accessories. Men det skal gøres i den rigtige rækkefølge… først en overpriced og overlækker cupcake fra Magnolia Bakery og så skal der shoppes igennem.

Jeg kan afsløre så meget, at Beeks nu også er den lykkelige ejer af et stykke beklædning fra Little Marc… Og at jeg købte alt alt for meget Marc by Marc Jacobs…mere om det imorgen….

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.