Et virkeligt godt køb 13.06.19

… gjorde jeg, da jeg for tre år siden investerede i den her taske fra Michael Kors i et outlet i Florida. Den stod mig i hvad der svarer til ca. 900 kroner, og den har været med mig overalt, både til fester og hver eneste hverdag der ind imellem lige siden, i regn og sol, sne og frost. Jeg skifter yderst sjældent taske, selvom jeg har masser af fine tasker at vælge imellem – det er simpelthen for bøvlet i en travl hverdag, så one bag for all occasions er mit mantra.

Jeg kan rigtig godt lide at den er fast, posetasker bliver aldrig rigtig mig, og at den har separate rum til nøgler, mobil osv. og både kan bæres i hånden som en klassisk dametaske og over skulderen, for let’s face it: Det er bare nemmere i visse situationer, selvom det ER fedt at lege Grace Kelly! Desuden er der god plads i den til alt det nødvendige, også en lille flaske vand og en snack.

Og så elsker jeg dens bowlingtaske-form og gyldne hardware, som går til både fine kjoler og sneakers.

Jeg har helt ærligt ikke gjort en s… for at pleje den, men den er, som den var, da jeg købte den. Læderet er stadig fast og lækkert, og den er stort set ikke slidt, ud over at forgyldningen er slidt af lynlåsdimsen, men det kan vist næsten ikke undgås, når den bliver lynet op og i mange gange dagligt.

Hvordan har I det med tasker? Har I også en god taske, som bruges til alt, eller skifter I lidt imellem dem?

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.