Far far away

Det kan virkelig godt mærkes, at vi er flyttet fra byen. Shoppingwise. Yeah I know jeg burde ikke bitche for vi har et fantastisk hus og en have, som Beeks kan roame og splitte ad som den lille bandit, han er. Og vi bor faktisk tæt på et stort og fint center med mange butikker. Men jeg har udvikler små røde knopper ligeså snart jeg går ind i et center. Jeg lærer det nok på et eller andet tidspunkt. Og uanset, er det bestemt ikke Beeks’ yndlings disciplin at shoppe. Sidst jeg havde ham med i Ganni, blev vi nødt til at haste ud pga. skrig og skrål. Han er skarp nok: Mor ser på kjole, den er dyr = mindre legetøj til mig (han har jo sleeeet ikke nok), jeg stikker sgu i et hyl. Mother! Anywho jeg savner Magasin! Og indtil for nylig har deres webshop kun haft et mindre udvalg i forhold til de fysiske stormagasiner. Men nu kan Beeks mor snart boltre sig i mange flere af Magasins lækre varer på webshoppen om aftenen – fantastisk for travle børnefamiler.  Men det er jo farligt, for man vandrer. Hen til andre mærker, man ikke altid smutter forbi i de fysiske afdelinger. Og forbi Dametøj tilbud….
og lige her til aften faldt jeg over et par items, jeg godt kunne klikke hjem….. 

 

http://i1062.photobucket.com/albums/t481/fashionistasistas/ma_zps3b2f80e7.jpg

http://i1062.photobucket.com/albums/t481/fashionistasistas/kjole_zps9fea9e99.jpg

Shapewear kjolen skal indenunder den fine kjole i blokfarver fra Jackpot og så er jeg good to go….

Hvad siger i – er i mest til de små gader i indre København, centrene eller webshops?

Hvis i ligesom mig er blevet fristet af Jackpot eller nogle af de andre mange mærker i Magasins webshop så skynd jer…. der er fri fragt resten af måneden…

Indlægget indeholder affiliate links

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

1 thought on “Far far away

  1. Små gader eller webshops. Jeg er meget lidt til centre, fordi det ofte er det samme H&M/Vero Moda/Matas/Fona helvede. Aldrig nogen afveksling, for ingen små forretninger har råd til at bo til leje der.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.