FASHION NO NO

Nogle gange skal man bare gå all in. Det gjorde jeg i lørdags, da jeg skulle til fødselsdag hos en god veninde. Enhver med lidt kendskab til mønstermix ville sige, at polkaprikker, zigzag mønster og zebrastriber er no go, men jeg synes nu faktisk, at det fungerede trods et voldsomt mønstermix…

 photo DSC09365.jpg

 photo DSC09363.jpg

 photo DSC09372.jpg

 photo DSC09379.jpg

 photo DSC09378.jpg
Outfit details: Coat Zara, dress Malene Birger, shoes Louboutin, earrings H&M, clutch Primark, watch Seiko

Kjolen fra Malene Birger er gået hen og blevet en wardrobe lifesaver. Jeg vågnede igår efter en morfar kl. 17 og skulle ud ad døren kl. 18 og anede ikke, hvad jeg skulle tage på…efter 10 minutters votering var det simpelthen for nemt bare at tage kjolen på – især, når jeg kørte i bilen – så kan man godt have bare ben trods 7 graders varme…

Hvad synes i om mønstermixet? No go eller go go go? 🙂

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

9 thoughts on “FASHION NO NO

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.