FASHIONISTASISTAS & ZALANDO GIVEAWAY

Vi er så heldige at kunne forkæle en heldig læser med en voucher på 400 kroner til Zalando!

Hvis jeg var den heldige vinder, ville jeg nok se lidt nærmere på lidt basics og andre lækre varer…måske disse fine skinnies…

V1021A02E-158@1_1

Vila Wilderness Pants

Eller en af de her fine buksedragter….

Det eneste du skal gøre for at deltage i giveaway’en, er at like Fashionistasistas på Facebook lige her og skrive en kommentar til indlægget.

Vinderen af konkurrencen får direkte besked den 19. februar 2012 – held og lykke!

Zalandos egne ord: Måske kender I allerede kender Zalando fra TV? Zalando er en forholdsvis ny webshop indenfor mode, som åbnede i Danmark i juli 2012. Zalando er en tysk virksomhed, grundlagt i Berlin 2008. Gennem årene er Zalando gået online i samtlige europæiske lande. Zalando byder på et kæmpe udvalg af både velkendte mærker samt udenlandske mærker, som endnu ikke kan købes i de danske butikker. Derudover tilbyder vi altid vores kunder gratis levering og returnering.

 

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

27 thoughts on “FASHIONISTASISTAS & ZALANDO GIVEAWAY

 1. Et sådant voucher ville intet mindre end redde min februar, hvor alle de penge, som normalt bruges på sjov, er gået til kedelige ting ifm. studiestart:)

 2. Jeg har aldrig handlet hos Zalando, så en voucher vil da være en god anledning til at prøve det. Det skorter jo ikke på lækre ting på deres hjemmeside. Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder 🙂

 3. Jeg håber virkelig jeg vinder.. Kunne godt bruge en ny fin taske og så passer det jo med at jeg lige pt holder ferie i byen hvor Zalando blev grundlagt!

  Hilsner fra skønne Berlin!
  Knus Dana Fleifel

 4. Zalandolicious!! Kunne bestemt godt lige bruge lidt tilskud til køb af lidt forårstøj!!
  Det er jo liiige om lidt vi skal have kjoler og sandaler frem, ikk?;O)

  Kh Betina

 5. Iiih, jeg håber håber håber, at jeg kan blive den heldige vinder. Fylder rundt her i starten af marts og bliver 20 år. det kunne da være mere end luksus at få sådan en lækker gave!! 😀

 6. Hej piger! Hvor er det skønt med giveaways! Og super fedt, at det er til Zalando – en super fed online butik! Har selv shoppet der før 🙂 Men mangler ballerinaer til forår, at 400 kr kunne jeg nu godt bruge 🙂

 7. Halli hallo. Hvor heldig kan man være. Kiggede lige igennem mine followers på Firsthand – det er altid lækkert med lidt bloginspiration – og så kom jeg lige forbi til en giveaway (i sidste øjeblik)..
  Det er utroligt hvor mange blogs der efterhånden er i blogland, men jeg kan ikke mindes at jeg har været forbi din før – og det er bestemt ikke sidste gang. Hvis ikke jeg er så heldig at vinde, så skal du have mange tak for inspirationen 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.