Fem Flove Facts 08.08.14

De laver dem næsten alle sammen en gang imellem, de søde bloggerpiger.
Men I kender jo mig. Jeg er ikke sød, sådan.
Jeg er bare pinlig, so here goes …

  1. Jeg har et virkeligt, virkeligt, VIRKELIGT soft spot for Vin Diesel. Yup. Jeg foretrækker ham i The Fast and the Furious 1, men jeg nyder faktisk hans selskab any time, helst i en film hvor der ikke er alt for meget dialog og mindst mulig påklædning … altså, det er cool at drømme om ham dér den følsomt udseende Ryan Gosling, men Vin Diesel, det er bare flovt …

 photo Vin-Diesel-2_zpsf08be016.jpg

  1. Jeg er virkelig dårlig til at regne, og nej, det er ikke så sejt, som jeg i mange år fik det til at lyde, det er bare flovt. Punktum.

  2. Den første (og eneste!) gang jeg løb tør for benzin, var første gang jeg kørte alene i bil, lige efter jeg havde taget kørekort. Da jeg så ringede “til en ven”, var han ikke på kontoret. Til gengæld fik jeg fat i hans vældigt flotte, nye kollega og var jo så tvunget til spørge ham, om der skulle 92 eller 95 på sådan en Seat Ibiza. Hey, Blondie …

  3. Jeg har præsteret at komme for sent til to flyafgange indenfor den samme uge. Flooot. Og så var jeg i øvrigt desperat nok til at stikke den rare dame ved Delta Airlines’ skranke en løgn om, at det jo var fordi, vi ikke kender noget til det med tidsforskelle i Europa, at jeg ikke nåede flyveren. There’s a special place in Hell for people who tell lies.

  4. Når folk begynder at dele historier om deres seje sportsskader eller dramatiske blindtarmsoperationer, holder jeg min mund. Den eneste gang, jeg har været alvorligt dårlig, var dengang jeg havde en tropesygdom, som resulterede i at jeg cirka hver syvende dag ikke kunne gå længere end et par meter væk fra mit toilet i en tre-fire timer. Den gik jeg så rundt med i et års tid, fordi jeg ikke ville gå til lægen med det pyller-værk. Ikke cool. Ikke en conversation starter. Bare … flovt. Men hey, p.s. jeg ER helt rask nu, ikke? I kan godt kramme mig. Jeg smitter ikke længere, muhahahaha!

Jae, så ved I det.
Del gerne flove facts om jer selv i kommentarfeltet.
Feel free 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Fem Flove Facts 08.08.14

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.