Fiesta 03.12.11

Forleden dag var jeg til den årlige fest på min skole.
Søde kolleger, glade børn i deres stiveste puds og masser af kage!
En dejlig aften.

Jeg havde min fine Designer’s Remix-kjole på, som min sista forærede mig i fødselsdagsgave sidste år.
Efter min mening er den perfekt i størrelse, længde, lethed og mønster.
Alle fire dele er sådan lidt 60’er-agtige, lige som jeg kan li’ det <3

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Fiesta 03.12.11

    • Jamen, sådan en kjole redder bare enhver quinde-krise 😉

      Maleriet er lavet af en højt elsket, gammel ven i et lille hus i Spanien. Jeg forestiller mig, at det blev til i en blålig sky af King’s-røg og en rus af cognac. Det kom med hjem rullet sammen i en rygsæk en af de sidste dage i 1991. Det har fulgt mig siden da, bl.a. fordi farverne gør mig så stjerne-glad i låget.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.