Florida Pt. 2, Myakka River State Park 01.08.11


Efter et par afslappende dage nedsænket i Den Mexicanske Golf (27 grader!), var vi klar til eventyr.
Vi kastede os forventningsfulde ind i vores lejede Jeep og susede til en af de nærmeste State Parks, Myakka River SP.

En State Park er altid billig og familievenlig underholdning. Entre og leje af kano med redningsveste koster som oftest under 150 kr. – i alt altså! De fleste steder udlejer kanoer, som kan bære to voksne og to børn, og der er som oftest masser af dyr at se: Alligatorer, fisk, hejrer, traner og andre fugle, masser af smukke insekter i alle mulige vilde farver, firben, egern. Og søkøer – hvis man er heldig.

Hvis man ikke har mod på en kano, er der tour-både i de store state parks, men jeg har aldrig prøvet dem. Vil til enhver tid anbefale kano 🙂 Det værste, der kan ske, hvis man falder i, er, at man bliver våd og mudret, og at stoltheden lider et knæk 😉

Lige en note: Det er vigtigt, at man undersøger, om der er benzin nok i tanken (især hvis man skal til Everglades), og om der er mulighed for at købe mad og endnu vigtigere vand i parken. Det er der nemlig ikke altid. Og nogle gange ligger parkerne uden for lands lov og ret. Man kan købe sådan nogle fikse, små flamingo-kasser og en pose is de fleste supermarkeder og nogle gange også på tankstationerne (ca. 5 dollars), så det er let at have sin egen madpakke med. Og tit er det også lækrere 😉


Klar til noget seriøs alligator-spotting.


Alligatorer var der nok af, men de var ret generte, så vi fik ikke set andet end alligatorøjenbryn og alligatorsnuder. De billeder er ikke værd at vise jer. Øv!


Det nærmeste, vi kom på et skællet bæst den dag, var de her “Fried Gator Bites”. Alligator smager som… hold fast… surpriiiiiice: Kylling! Tja, ikke mit livs største kulinariske oplevelse – og jeg har altså prøvesmagt det flere forskellige steder, så det var ikke kokkens skyld 😉


Turen blev afsluttet med et kort hike i regnskoven, hvor der til gengæld var et mylder af egern og firben til damernes store glæde.


De fleste af trails’ene endte ved et udkikstårn med en fin gangbro, en “Canopy Walkway”. Fra tårnet var der udsigt over palmernes toppe, og ørnene cirklede rundt efter mad. Tænk sig, en palmeskov.


Et træt smil efter en varm, dejlig dag. Outfittet var ikke noget at skrive hjem om, så det får I ikke at se – shorts, de grimme sandaler, et tykt lag solcreme, bikini-top og praktiske accessories: Sunnies fra H&M og en konstant halvtom vandflaske, og i rygsækken en t-shirt til at dække overophedede skuldre.

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

1 thought on “Florida Pt. 2, Myakka River State Park 01.08.11

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.