Fuck den jante

Engang imellem må man godt være selvfed. Og en meget sød kontorsild har proklameret, at jeg må være selvfed i en hel uge. For kontorsilden har åbenbart for længe siden brugt en del tid på at indstille mig til en pris på arbejdet. Noget med ånd, initiativ og udvikling. Og i fredags overrakte en minister little old me sgu en pris. Og en stor fed check. Og jeg var målløs. Dem, der kender mig ved, at det er ikke tit det sker. Sidder stadig med halvåben mund og et ret overrasket blik tre dage efter og er imponeret over, at jeg arbejder sammen med en pige, der i en alt for hektisk hverdag har gidet at gøre noget så stort for mig. Så selv om mit beskedne #gørjobaremitarbejde selv synes, at jeg skal klappe i og lade det gå ubemærket hen, synes mit selvfede jeg, at det nu alligevel skal blogges om. Og hende der den selvfede vandt. Lesson learnt: hard work pays off og jeg har verdens bedste sekretærsild 😉
Og for det ikke skal være løgn, har mine ‘førstefødte’ elever begavet mig med leolove, som nok skal blive en efterårsfavorit.

20130909-200052.jpg
Hvis i ikke klikker ud med andet end ‘pralrøv’ i tankerne, så tag denne med – husk at påskønne de gode kollegaer – det behøver jo ikke være priser og penge, men en pose slik og en lille post it. Det er tanken og alt det der 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

4 thoughts on “Fuck den jante

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.