Gaven til manden der har ALT

Gæsteindlæg

Vi kender vel alle til den irriterende frustration, der opstår, når vi endnu engang skal finde på en unik gave til vores udkårne, ikke sandt? År efter år oplever mange kvinder den evige tilbagevendende frustration, når vi skal forsøge at være opfindsomme og finde den perfekte gave til manden, der har alt og aldrig rigtig ønsker sig noget. Og skulle det rent faktisk ske, at han har lavet en lille ønskeseddel, så er den som oftest meget kort og består udelukkende af ønsker, der er så upersonlige, at vi ikke kan få os selv til at købe dem.

Men nu er næste gaveidé i hvert fald sikret! Forbrugerundersøgelser har vist, at mænd er mindst lige så besat af solbrille- og brillemoden, som vi kvinder er. Og ét par solbriller eller briller er ikke nødvendigvis nok til den smarte mand, som ligeledes ønsker at kunne veksle forskelligt eyewear til forskellige typer outfit. Solbriller og briller til forretningsmanden, læreren og kunstneren, eller hvad med et par sportsbriller til den aktive mand, der har brug for eyewear, der passer til hans livsstil. Der er nok at vælge imellem!

Nedenfor ses eksempler på fantastiske gaveidéer lige fra Police og Adidas til de legendariske Tom Ford briller eller solbriller, der navnet tro er skabt af Tom Ford, der bl.a. er kendt for at have ført Gucci-mærket til nye højder. Men ellers er Ray Ban også en vaske-ægte klassiker, som altid falder i god smag hos den stilbevidste mand.

Du behøver ikke at lede meget længere. Få inspiration HER ved at vælge Solbriller Mænd eller Briller Mænd.

Hvad synes I? Har I nogle favoritter eller måske andre gaveidéer, der kan anbefales, så vi som kvinder har lidt mere at vælge imellem?

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.