Goofy Saturday 13.11.11

I går viste vi os fra vores mest charmerende sider, vejret, Prinsesse Fiffi og jeg.


Her er jeg f. eks. i færd med at aflevere min ene gummistøvle i et mosehul.
Men det var egentlig jakken, jeg ville flashe.
Der er delte meninger om den.
Men inspirationen er åbenlys.


Jeg synes, den giver sådan lidt modig-bonderøv-med-hjerte-af-guld-vibes a la ham her.
Min barndoms største filmhelt. Mit første crush.
Jeg mangler bare hatten og et par boots. Og så sheriff-stjernen.


Fiffi havde flap-ører det meste af tiden i går. Ikke vildt kønt, men ret sjovt 😀


Dagens sjoveste ansigtsudtryk blev også leveret af Prinsessen. Her har hun midlertidigt frasagt sig kronen og har forvandlet sig til The Bog Dog Monster og er ved at snige sig ind på… tja. Hvem ved? En farlig fugl måske?

Hvordan var jeres lørdag mon? Var I også ude og lege i solskinnet?

Yesterday we went for a tiny hike since the weather was good here in the old world. The Princess and I tried hard but our goofy personalities shone through. I tried to look like Sheriff Mccloud while getting my gumboot stuck in the mud. The Princess flapped her ears and suddenly turned into The Bog Dog Monster. How was your Saturday?

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.