Gotta have stains

I lørdags havde jeg en dinner/cocktail aftale med en veninde og i løbet af dagen havde jeg en kort, men effektiv time til at hente Hubsterens øljulekalender i Barley Wine… need I say parkering i indre by er en bitch… og COS lå jo kun liiiiige to minutter derfra, så jeg nåede at flå denne dybblå sag ned fra the rack..

 

 

Outfit details: Dress from COS, boots Anna Sui, bag MBMJ

Den dejlige plet, i kan se er resultatet af at tage en savlende 1 årig op, inden man går ud… jeg troede virkelig aldrig, jeg skulle være en af dem der… 🙂

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

7 thoughts on “Gotta have stains

  1. Hvor ser du bare skøn ud og skidt pyt med pletten – kjolen er i hvert fald fantastisk!
    Jeg lider også under det er et helvede at skulle parkere i indre by, faktisk kommer jeg ikke derind alene i bil endnu, for jeg har jo næsten lige fået kørekort og køre i en relativ stor bil, så er bange for parkering vitterligt er en umulighed for mig! 😉

  2. Helt enig med G, sis. Du ser skøn ud, og savl fra min dejlige nevø er simpelthen det nye sort 🙂
    Mht. parkering i Kbh løber det mig koldt ned ad ryggen bare ved tanken. Jeg kan ikke engang parallelparkere længere :-0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.