Grey Hair, Don’t Care 07.07.14

 photo outfit1_zps9f5fd930.jpg

 photo outfit2_zpse7e88993.jpg

Jeg vokser det ud, ja jeg gør så.
Men for søren, hvor går det langsomt.
Derfor er den rodede updo min ven for tiden.
Jeg så sådan her ud til en forrygende 40-års fødselsdag, jeg var til for nogle uger siden.
Det var ældstebarnet, som stod for frisuren.

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

4 thoughts on “Grey Hair, Don’t Care 07.07.14

  1. Gråt hår kan altså også være noget så pænt! Men udvoksninger er det værste, og går altid aaaaalt for langsomt. Du var noget så fin til den fødselsdag! Håber I har en fantastisk ferie og er meget, meget misundelig (ikke mindst på shoppemulighederne).

    • Tak, søde Ida <3 Ja, tålmodigheden er ikke stor, men jeg er til gengæld meget stædig 😉 Ferien var rigtig dejlig, jeg vil bare gerne afsted igen NU! 🙂 Jeg har fået shoppet nogle fine sager, synes jeg selv 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.