Warning: Use of undefined constant EDD_PLUGIN_FILE - assumed 'EDD_PLUGIN_FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fashionistasistas.dk/public_html/wp-content/plugins/font-uploader/font-uploader-free.php on line 59
Grey Hair, Still (almost) Don’t Care 15.01.15 – Fashionistasistas

Grey Hair, Still (almost) Don’t Care 15.01.15

 photo greyhair_zps46d3a94d.jpg

Som jeg skrev her, er jeg ved at vokse mit grånende leverpostejshår ud efter mange års brug af hårfarve.

Der røg en ordentligt stykke af i august efter tre ugers pool, hav og sol i Florida, som havde farvet mit garn en mellemting mellem gult og grønt.

Det er noget af en tilvænningsproces at gå fra blond til grå, skal jeg hilse og sige – lige nu er det bare en… trist blanding 😉 – og den tid der går med at gro skidtet ud… men jeg glæder mig til at kaste mig ud i de fine frisurer på collagen ovenfor.

Læs mere om det grå her

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.