Høvring Couture

Vi skal til et fantastisk bryllup i sensommeren og havde jeg pengene, ville jeg få lavet en kjole hos Jesper Høvring. Lige for tiden er jeg inspireret af det romantiske look fra Chloé denne sæson og ville elske at troppe op til brylluppet i denne fra Høvring:

Billede fra http://www.jesperhovring.com/

Da vi skulle giftes fik jeg den ekstravagante mulighed for at få syet min kjole hos Jesper. Det var hele vejen igennem en fantastisk oplevelse, alle pengene værd og jeg elsker den kjole! Jeg havde jo nok tænkt, at den skulle gå i arv, men jeg er meget sikker på, at bissen ikke skal giftes i den 😉 Måske en kommende svigerdatter…  -uh en tanke- eller mine skønne niecer. Kjolen var inspireret af marengs a la Maja og Carrie Bradshaw:

Inden der går for meget bryllup i indlægget, må jeg vist hellere slå bremsen i.

Drømmer videre om blonder by Høvring Couture…

Dreaming of this dress by Jesper Høvring for a wedding this summer. He made my weddingdress  two years ago and I loved it!

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.