Hey, I’ve got Nothing to do Today but smile 18.04.11


En smuk buket.


Udvalgte haveredskaber – bemærk den lækre, nye grensav 😉 Se, den slags gaver kan vi lide!


Men mest af alt er jeg glad for udsigten til en dejlig, lang togrejse igennem et solbeskinnet landskab, med en god bog og en dejlig madpakke, og for enden, på Hovedbanegården og i København, venter mine yndlingsmennesker på mig.
Jeg skal drysse rundt i Botanisk Have, jeg skal gå rundt om søerne, jeg skal glo uhæmmet på folk, og jeg skal dele forårskys ud i gavmilde og rige mængder.
Jeg har kun pakket nederdele og kjoler, ballerinasko, lette jakker og solbriller, for nu er det forår, og solen skinner.
Derfor får I mit smile-fjæs.

English: some stuff that makes me happy. But most of all I’m happy because I’m going to Copenhagen to see my favorite people in the whole world 🙂

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Hey, I’ve got Nothing to do Today but smile 18.04.11

  1. Det er også en dag hvor man ikke kan andet end smile og glæde sig over sole. Jeg har min nederdel med blomsterhave på. Den lyser op som et fyrtårn men det må man godt nu det er forår :o) Ha’ en rigtig god tur til KBH. Lisa

    • Ja, den dejlige sol, den elsker vi <3 Og så må man nemlig gerne have blomstrede nederdele på 🙂 Hav en dejlig påske, du skønne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.