Hic sunt leones 03.02.12

I julegave fik jeg også det her fine leo-armbånd fra ByBiehl.

 photo pod2_zps8131f618.jpg

 photo pod1_zps0729ed17.jpg

 photo armbaringnd_zpse8981ac4.jpg

Jeg elsker at lægge hovedet tilbage og kigge stjerner, og jeg elsker de allerkæreste, som gav mig armbåndet, så det var nok nær den perfekte gave <3

Jeg bor jo, som I ved, ude på bøh-landet, så betingelserne for stjernekiggeri er optimale der bliver mørkt som beg om natten herude i UdkantsDanmark 😉. Jeg drømmer om et udendørs badekar, sådan et af træ, og hvis når jeg får det, vil jeg gøre mine to yndlingsting: Teste Arkimedes’ lov OG kigge stjerner samtidig 😀

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Hic sunt leones 03.02.12

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.