How d’ya like ’em Apples? 29.08.11


Purpursolhat fra haven. Jeg har plantet så mange i år, at projektet synes at lykkes. Nu får vi se, om de overlever vinteren. Farven er fantastisk. Jeg vil have så mange, at jeg kan plukke løs af dem. Ultimativ luksus.


Ballerinasko fra et eller andet random mærke. Plastic-crap og mine fødder koger, når jeg har dem på, men jeg elsker mønstret. Snakeskin shoes. I wonder if they represent “a symbol of my individuality, and my belief in personal freedom”? 😉


Cuff fra Topshop – Ringe fra H&M.


Ananas-æbler fra et fint, lille træ, som endelig leverer frugt. Gæt hvad vi fik til dessert søndag aften. Lad mig give jer et hint: Den bedste accessory er fed vaniljeis, og den kræver masser af kanel 😉


Jeg har to af de der cuffs. Jeg ka’ godt li’ dem. De refererer til noget magtfuldt, antikt og overdådigt. Og de minder mig om den her parfume og reklamen, som jeg elskede. Nu kan jeg godt se, at den er ret cheesy. Og at de to cuffs på en gang er for meget… Kaptajn Klo…?

Man skal ikke overdrive, siger de. Less is more. Men engang imellem tager jeg dem begge to på og går rundt i stuen og drømmer, at jeg er hende i reklamen. Bare fordi jeg kan.

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.