Hunters Hunt

For 6 år siden fik jeg mine første par Hunters. Og de har holdt godt. De har været en ven i nød, når regn, slud og sne har været min værste fjende. Når jeg er gået i haven, på legepladsen, i skoven og bare når jeg har synes, de passede til et outfit. Den eneste periode, jeg har måttet være uden dem, var mit sidste trimester af graviditeten med Beeks, fordi jeg simpelthen havde for fede ben. De er ikke banebrydende mode længere, men de er blevet til en tidløs klassiker hos mig og jeg er dem ikke utro.

Jeg har haft de helt klassiske sorte Hunters de sidste 6 år og de har holdt super fint og er reelt set også stadig fine. Dog har jeg haft lidt bøvl med at holde dem glansfulde og fandt til sidst den løsning at smøre dem ind i olivenolie. Men det bøvl slipper jeg for nu, for nu har jeg fået de fineste glossy Hunters.

 photo DSC00369.jpg

 

 photo DSC00417.jpg

 photo collage-3.jpg

 photo collage1.jpg

 

Outfit details: Gina Tricot tee and cardigan, shorts Black Lily, Marc Jacobs bag, Hunter Gummistøvler fra Eshoes

 

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

5 thoughts on “Hunters Hunt

  1. De er så skønne!
    Jeg har også et par sorte glossy Hunter-gummistøvler, der er et par år gamle. Men de er langt fra fine og skinnende mere. Jeg vil prøve olivenolie-tricket:-) Jeg havde helt glemt, hvor fine de rent faktisk har været, indtil jeg så dit billede:-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.