I sommerhushaven 15.06.19

Min sommerhushave er ret rustik. Der er ingen regulær græsplæne og ingen bede, der skal passes, men masser af vilde planter og selvsåede træer.

Som f. eks. dette rønnetræ, der blomstrer med de fineste cremefarvede, stjerneformede blomsterstande.

Der er selvfølgelig også hunderoser, eller hybenroser som de vist også hedder. Klassisk sommerhusrose. Dem er jeg rigtig glad for, for duften er fortryllende og indbegrebet af sommer for mig, og de er så smukke at se på.

Det passer mig rigtig godt, at grunden kun skal vedligeholdes med en motorsav, for så er der dels flere gemmesteder for rådyrene, harerne og fuglene og dels bedre tid til drinks i liggestolen for mig 😀

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.