I’m a sucker for all that glitters!

Dagen er blevet brugt på en lille tur forbi statens museum for kunst sammen med Hubster og et lille smut forbi Lagkagehuset på vejen hjem.

En smuk, smuk bygning, der helt sikkert er et besøg værd. På vejen hjem kaldte Lagkagehusets fastelavnboller på mig… (tak Luise, igen 😉 )

Og hér så jeg de fedeste sko! En pige foran mig, havde de fineste, fineste glitrende sko på og jeg har længe haft øje på H&Ms lignende udgave blot uden hæl.  Så vidt jeg ved, har Camille købt dem fra H&M og kan nu se, hvor jeg har set the real deal, at Miu Mius udgave er så fin!

Anyway, jeg er jo ret ny som blogger og beslutter mig for at spørge pigen, om jeg må tage et billede til bloggen og spørge hvor de er købt.. På vejen derover med fastelavnsbolle i hånden, ser jeg, at pigen er Medina. Lidt for sent at bakke ud for jeg står allerede foran hende og glor intenst på de smukke sko. Og ved i hvad? Hun var bare en superdarling og stillede pænt op til et billede af hendes sko. Hendes outfit var gennemført fedt, meeeeen synes det var at stramme den at bede hende om at stille op til flere billeder midt i Lagkagehuset 😉 Hendes nyeste track Addiction kører jævnligt på computeren og efter min mening har hun en gennemført fed stil!

Gotta love those shoes! Medina har også selv blogget om skoene for nyligt. En blog, jeg ikke anede eksisterede, men en som der helt sikkert skal tjekkes ud 🙂 Så dagens endte med at være en helt anden dagens end min, men skoene fortjente altså et indlæg 🙂

Went to the museum of modern art i Copenhagen with Hubster and saw these gorgeous shoes at our favorite baker’s.

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “I’m a sucker for all that glitters!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.