iPhone, I Phone, I Phone you later if I can 16.11.11

Der er et rart menneske, der har foræret mig en iPhone – sgu!
Bare fordi.
Og det er ikke engang jul eller noget.
Jeg er fantastisk glad.
Tak, tak, tak, søde, kære.

Jeg har leget med den hele weekenden, som I kan se.

Meeen, jeg mangler nogle gode apps.
Og en pæn overfrakke.
Det er en 4’er.
Er I game med forslag?

A very, very nice person gave me an iPhone. Now I need some good apps and a cool cover. Any suggestions?

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

7 thoughts on “iPhone, I Phone, I Phone you later if I can 16.11.11

      • Det er også temmeligt hyggeligt, vil jeg lige sige. Der kommer ret mange turister forbi og det er vi RIGTIG glade for!;) Det fortsætter frem til d.18.12. Alternativt sender jeg dig en lille ‘ugle’gave, hvis du gerne vil have en. Men så må du også passe rigtig godt på den og vise den mange spændende steder – så den ikke keder sig;-D
        Send en mail på lmb@mosmos.dk med din adresse (og evt farveønske) og ha en rigtig dejlig dag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.