Kjolekrise 08.03.17

Det gik rimeligt smertefrit at finde konfirmationskjolen og endnu nemmere med at finde søsterens.
At finde ud af, hvad jeg skulle have på, var til gengæld en længere proces, hvor stoltheden fik et par knæk undervejs, men jeg har da også været som prinsessen med alle frierne i “Klodshans”: “Duer ikke! Væk!”

En var for lille, en var for stor, en var for poset, en var med hvid underkjole, som ikke duede, og en var for festlig, en var for fin, en fik mig til at se ud som om jeg havde en baby bump og en fik min derriere til at ligne en ladeport på et middelstort, sydfynsk gods.
Der var kort sagt ikke det, der ikke var galt.

Her kan I se mine kandidater. Jeg har stadig den sorte med perlerne og den hæklede grønne kjole i indkøbskurven, men lige nu venter jeg på en pakke fra H&M og en fra Junarose, inden jeg helt bestemmer mig.
Vægelsind 😉

 photo kjoler_zpsu3zhmzxz.jpg

Øverst til venstre og nederst til højre
Nummer to og tre øverst
Nummer fire øverst
Nederst til venstre
Nummer to nederst
Nummer tre nederst

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

4 thoughts on “Kjolekrise 08.03.17

 1. Er det firma Asos okay at bestille fra? Og passer numrene sådan nogenlunde? Dem er altid på udkig efter plus size steder at købe tøj til mig, når han vil overraske mig. Men det bliver tit ved tanken, fordi vi ikke har råd til fejltagelser.

  • Det er en rigtig god engelsk webshop med gratis retur.
   Man skal bare printe en “return label” ud, tape den på pakken og så sende fra en postbutik. Virkelig nemt 🙂

   Størrelserne er rimelig præcise, synes jeg, men da der er forskellige mærker i samme “butik”, kan der selvfølgelig godt være forskel.
   Jeg plejer altid at bestille to størrelser, og så sender jeg bare den, der ikke passer, tilbage.

   Det går rimeligt hurtigt, både med forsendelse og retur. Jeg vil skyde på, de klarer det både den ene og den anden vej på små 14 dage.

   Kram til dig <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.