Konfirmationskjolen – And the Winner is… 01.02.16

Det største problem viste sig at blive det mindste: KjoLEN er fundet.

Vi fik pakken med mulige konfirmationskjoler hjem fra Asos i sidste uge, alle blev prøvet på og bedømt af både ældstebarnets, yngstebarnets og mine kritiske øjne.

Efter bare fem minutter stod det klart, at ældstebarnets førstevalg var aldeles bedårende og helt perfekt på.

 photo Konfi4_zpsxnmxtloz.jpg

Den er mere creme end på billedet, men fyldt med fine detaljer, pailletter, et lille drys småbitte perler og broderede blomster samt påsyede blomsterblade, som giver en sværmerisk 3D-effekt, hvis det giver mening?
Den er ren “En Skærsommernatsdrøm”.

Anyways, nu går jagten så ind på de perfekte strømper (Wolford?), smykker (mine margueritsmykker?), et par seje sneakers og en smuk cremefarvet bh.

We’re half-way there, men vi har stadig ca. 4.500 kroner på budgettet!
Jeg tror, det går.

PS. Tror I hun opgiver ideen om de der sneaks, hvis jeg fortæller hende, at hun kan købe et par Louboutins for resten af pengene, haha.

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “Konfirmationskjolen – And the Winner is… 01.02.16

  1. Hun bliver super fin! Klart min favorit af dem, hun havde fundet. Kan kun bakke op om ideen med en billigere kjole og noget bedre tøj til blå mandag. Det er i øvrigt også et kæmpe plus i min bog, at det er en ungdommelig og piget kjole, synes den rammer plet ift. aldergruppen.

  2. Kære Lisa. Jeg synes, det er et godt valg og så sejt, at din datter forstår at prioritere på den måde. For det er jo rigtigt, hvorfor bruge så mange penge på en kjole, der kun bliver brugt 1 gang, når de kan bruges på det fedeste 2. dags tøj, der kan bruges igen og igen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.