Let’s face it…

jeg er ikke særlig god til det der med at lakere negle og sætte hår. For det første er der den flygtige tid. For det andet er der mit lille paradis – havehandsker, lugning og lakerede negle, en drilsk forårsvind og en fin frisure harmonerer ikke. Som oftest smider jeg en elastik og et par hårklemmer i, og hvis bølgerne går højt, en af de der store klemmer. Men en gang imellem kan jeg godt tragte efter mere raffinement – en frisure der afslører lidt nakke, løse lokker der rammer ansigtet ind og som med en koket bevægelse kan stryges bag øret. De her frisurer tror jeg godt, jeg kan klare med mine (u-lakerede) fummelfingre, saltvandsspray og et pust lak. De er fundet på A Cup of Jo.

English: A little easy hair inspiration for the up-do challenged, like me 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.