London part 2

Shopping i London er fantastisk! (surprise… )  Og jeg nåede ikke engang halvdelen af de planlagte besøg i de forskellige forretninger – størrelsen af det centrale London kom lidt bag på mig, må jeg indrømme.. Tante J og jeg blev enige om, at det er absolut ikke sidste gang, vi er i byen.

Vi brugte lørdagen på shopping på Oxford Street og senere en tidlig reservation på Fifteen.. Poserne blev fyldt med masser af gode ting…

Elmo og Small Paul til Beeks

 

Redken lækkerier og en fantastisk volumizer fra Designline. Redken kan absolut betale sig at købe i London fremfor herhjemme – vi fandt en frisør, der havde gode priser i Bayswaterområdet.

Mit ghd har i et stykke tid kun virket med en elastik på grund af en løs forbindelse og priserne i London var en perfekt undskyldning for at få et sprit nyt 🙂 Jeg har de sidste par gange købt over HQHair.com og det har jeg været fuldt ud tilfreds med, men denne gang var jeg jo i byen, så jeg købte det hos en frisør nær New Bond Street. Der fulgte en fin beskyttelseshætte med til rejser.

 Et par Ladurée makroner måtte også med hjem…

 

Et par bukser med masser af vidde fra Primark og et bælte fra Topshop.. Jeg burde virkelig have taget nogle billeder fra Topshop på Oxford Street, det var Topshop Heaven! Hvis i nogensinde kommer forbi, så sæt gerne et par timer af til at hygge jer derinde 🙂

Om aftenen spiste vi en lækker middag på Fifteen i East London – mere om det imorgen, men en lille teaser til imorgens indlæg skal i da ha’ ;D

 

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

2 thoughts on “London part 2

  1. Sikke nogle lækre køb.. Ville virkelig gerne være i besiddelse af det ghd og dine hårprodukter, så håret kunne komme i form til sommeren 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.