Look of the day …Yellow and used

Kender i de der dage, der bare aldrig ender?? Hvor intentionerne om morgenen var at nyde dagen, ikke at arbejde mere end 7,4 timer og men ender med at være hektisk og langtrukken. For tiden glemmer jeg alting. Hvilket har resulteret i flere udflugter til arbejdspladsen før og efter lukketid for at hente glemte, men vigtige ting. I definitely need a vacation! Men nej. For den står på 3 ugers arbejde endnu og derefter 4 ugers arbejde i outlaw Brønshøj. For vi flytter. Om to uger. Om to uger bliver jeg forvandlet til en forstadsfrue. Uden 2.55. Og det er sgu ok jeg får stadig lidt åndenød, når jeg kører ned af villavejen for det er på tide at blive voksen.

http://i1062.photobucket.com/albums/t481/fashionistasistas/DSC05610.jpg

Outfit details: Knit Miss Selfridge, pants Vila, heels H&M, bag MBMJ

Tjek lige min ganske dovne fotograf ud – fine fødder, ik?:) 🙂

Maja aka Maude – for nu går jeg i seng 🙂

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.