MGP, det’ bare noget, vi leger 29.01.12

I går gjorde jeg noget, jeg ville have forsvoret for bare fem år siden.
Jeg har været til mange, mange koncerter i tidens løb, qua det at jeg arbejdede som frivillig på det spillested, der nu hedder Voxhall, i Aarhus og kunne blive “skrevet i døren” til koncerterne. Og så stod jeg der med en Odense-pils og hang ud i mit sorte tøj og syntes, jeg var ultra cool 😉
Men jeg havde godt nok aldrig forestillet mig, at jeg skulle gå til den koncert, jeg var til i går…


Yup, that’s right, you guessed it!
Jeg var sørme til generalprøve på børnenes MGP.


Jeg var i super-godt og fashionabelt selskab, må jeg sige.
Damerne, naturligvis. I deres stiveste puds.


Og ved I hvad? Det var faktisk ret fedt!
Det hele var top-professionelt, men det hele var alligevel på børnenes præmisser og niveau, og dét er jo noget, læreren kan lide.

Sofie og Jacob gjorde det rigtig godt som værter, og det lokale personale var bare fantastisk søde. Jeg ved ikke, hvor mange gange de var henne og rydde gangene for dansende småbørn, så kamerafolkene ikke væltede dem omkuld, men hver gang på en god måde. Der skal skisme noget tålmodighed til, men dét havde de. Thumbs up for dem!
Og også for børnene, der sang og spillede, ikke altid lige rent og prof, men med stor livsglæde og power. You rocked my world, all of you 🙂
Og sidst men ikke mindst for Signe Lindquist, som var der helt privat sammen med sin familie, men alligevel stillede op til fotos og gav sig tid til at snakke med børnene. Jeg havde en meget stolt lille-datter med hjem, for Signe sagde, at hendes kjole var flot. Tak skal du have, Signe! Og p.s., du så forrygende ud! And hand over the shoes, sister! 🙂


Fine Nabiha kom på efter børnene, og seeee! Grønne pailletter! Hun stjal mit hjerte lige der. At hun så synger pisse-godt og fylder scenen er jo bare velkomne sidegevinster 🙂

I aften kommer så det egentlige show…
Og man skal jo give anbefalinger, ikke?

Her er mine favoritter. De to Amigos. Total street-cred til dem. De tog mig med storm.
Hvis ikke dem så Freya-Bella eller Sille, fordi de synger nogle fine rørende sange. Eller nogle helt andre. I kan jo selv finde jeres egne favoritter her

Kom nu!
Kast jer ind i det!
Lav en balje popcorn og smid et tæppe ned på gulvet.
Nyd det sammen med ungerne.
På sin egen måde er det jo osse cool, ikke? 😉
Og vi ka’ jo altid høre Rage, når de er puttet…

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.