Miscellaneous Antics from 12.05.11


I forgårs fik jeg en fin buket af nogle søde børn, jeg kender. Den havde ligget uden vand i et varmt klasselokale et helt spisefrikvarter, så jeg måtte jazze den lidt op i dag, da nogle af tulipanerne opgav ævred allerede i morges. Rygters Bureau fortæller, at de blev hapset fra fremmede haver rundt omkring i nabolaget. Måske er det lidt ligesom med peberkager: “Stjålne tulipaner visner hurtigt, men egne tulipaner er søde længe”? Lad os lade Hakkebakke-moralen ligge og blive enige om, at det er tanken, der tæller 😉 Reglen er i øvrigt: Fine, sart eller romantisk udseende blomster som de her skal i rustikke vaser, her en stentøjsvase fra Søholm. Der skal være kontraster, det synes jeg er mest effektfuldt.


Dagens frokost var kartoffelmadder i luksusudgaven. Med purløg af egen avl.


C og jeg tyggede os igennem dagens lektie i “Frøken Ignora”, en slags moderne Pippi-historier af Karen Marie Guldager. Kvali-lit for 7-9 årige. Og for os voksne som får lov at læse med. De behandler fine temaer og indeholder mange ordgentagelser og talemåder og udtryk, som man kan snakke om. For eksempel snakkede C og jeg om, hvad “nu og da” betyder, og dagens ord var “frygtelig, frygtelig, frygtelig”.

Ellers er jeg optaget af at fylde væksthuset med tomater, agurker og peber. Jeg glæder mig til at leve af græsk salat til sommer. Jeg har investeret i seks kapillær-kasser, sådan nogle selv-vandende flamingokasser med plantesække i. Den store fordel er, at man kan fylde dem og så rejse fra dem i en uges tid, og at der ikke skal luges. Bagdelen er, at de koster en bondegård og f….. er tude-grimme! Se bare her:

De her gyselige tingester har kostet mig på den anden side af 800 bananer. Jeg håber, at de er det værd!
Ja-ja, tomaterne og agurkerne er nok ligeglade 😉

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.