Nail Polish Panic

Jeg er stødt på en problematik, jeg aldrig har måttet kæmpe med før… Nail Polish Panic som man kalder det 😉 Før bissens ankomst var der jo masser af tid til at pusle om neglene og få neglelakken lagt pænt. Nu… tja…. jeg kunne jo vente med at lægge neglelak på  indtil en vis anden herre var hjemme, men jeg nægter at give op med resultatet: Panisk smører jeg neglelakken på og det ender udover neglebånd, fingerspidser og nogle gange bordet af ren frygt for at bissen skal vågne på altanen (det skal tilføjes, at flere stofbleer og knægtens luffer er mærket med Essies really red nu) 😀

Så generelt ser det sådan her ud, når jeg er færdig.. med sved på panden I might add 😉

Det er så hér min ven korrekturpennen kommer ind i billedet… købt i Polen af alle steder…don’t ask 🙂

 

Fin lille sag, der med neglelakfjerner og spids som på en sprittusch kan rette op på ens fejl. Nu er jeg bare i den knibe, at jeg er løbet tør for nye spidser at sætte i og må derfor finde en ny…Nogen, der kan hjælpe? Hvor køber man denne slags finurlige sager? Matas?

Et lille tip til den utålmodige sjæl: impatience on a bottle:

Købt i NYC, simpelthen en lifesaver, hvis man er i tidsnød…spray on og voila…tørre negle. Dog bruger jeg den ikke, mens jeg ammer, tænker, at det nok ikke er verdens sundeste løsning 🙂

Having trouble putting on nail polish in a rush before the little critter wakes up from his nap… thus a pen with nail polish remover saves the day and if you’re really in a rush, nail dryer on a bottle bought i NYC. Anyone who knows where to buy the pen with nail polish remover in Denmark?

Maja

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.