Når jeg bliver gammel: The Hair Edition 23.02.16

 photo har1_zpslppihwl3.jpg

Jeg har fundet ud af noget, ja jeg har!
Og denne skelsættende opdagelse skal da deles!
If you know it, share it.

I den såkaldt ungdomsfikserede kultur, der har karakteriseret vores samfund siden 1960’erne, er det ikke specielt fedt at blive ældre, vel? Bagud af dansen og alt det der…
Men ved I nu hvad, der er faktisk visse fordele ved det, er jeg kommet frem til!

Tag nu mit hår for eksempel. Det har altid været det tyndeste sjask.
“Fint, skandinavisk hår”, åh, rend mig! Kald det dog, hvad det er: Tyndt og trist!

Det har da også været farvet (hovedsageligt rødt og blondt) og kortklippet det meste af mit liv.

En overgang troede jeg fuldt og fast på, at diverse shampoo’er osv. kunne udvirke mirakler.
Det var der visse andre, der tjente rigtig godt på.
Jeg fandt aldrig “dét der tryllemiddel”, udover hårfarve altså.

Til sidst opgav jeg også dét og lod skidtet vokse ud. Og lignede jeg-ved-ikke-hvad et par år.

Meeeeen, hørnuligeher ja, det er i et ord!: Så gik tiden, og jeg fik flere og flere grå hår, som jo som bekendt godt kan være sådan lidt tykke og stride og hestehårsagtige i det, og vupti!
NU HAR JEG FÅET TYKT HÅR!
JEG HAR NU HÅR, SOM SKAL “TÆMMES”!
HÅR SOM KAN STRITTE!

Ahrmen! Ikke et øje er tørt!

Moralen er…? Tja…?
Tykt hår kommer til dem, som venter?

Nej-nej, I behøver ikke takke mig!!!
Courtesy of me.

#itsgoodtobeold #enderjegsåmedmikrofonhår?

Follow on Bloglovin
Facebook Comments

4 thoughts on “Når jeg bliver gammel: The Hair Edition 23.02.16

  1. 🙂 Velkommen til klubben og tillykke. Jeg kan godt huske hvordan du næsten kunne været frustreret til tårer over dit fine hår. Jeg er dog glad for at høre du er holdt op med at pine dig selv og knolden med det. Håret har det bare bedst med at få lov at gro og ikke blive pint og plaget af kemikalier og varmelegemer der gør det skørt. Mit hår når mig lige til under knæhaserne lige nu. Der er nogle grå striber, men det meste har sin naturlige farve. Brunt i gråvejr og skinnnede cognac farvet i solskinsvejr. ^^ Min niece er 14 og hendes hår er gået fra at være næsten hvidblond som mit var da jeg var barn og ung og ultra fint (jeg har dog altid haft kraftigt hår) til at være næsten brunt, det blonde er næsten væk nu. Men hendes hår er tykt nu og skinnende. Jeg håber hun skønner på det.

  2. Haha, tak, Trine 🙂 Du har altid haft det dejligste, tykke hår. Kan du huske, da vi puttede pisket æg i håret, før vi skulle til skolefest? Det gav bare det lækreste garn 🙂 Helt til knæhaserne?!!! Det er bare for vildt! Ren Rapunzel <3

  3. Ja, jeg husker vores hårkure, blandt andet alle fletningerne fordi ingen af os havde et crepejern. Ja, da jeg var i praktik i en børnehave var der en af drengene der spurgte om han måtte klatre i det. Øøøh NEJ! Og en dag hørte jeg en forældre sige; “Ja ja jeg skal nok komme og se hende med håret når du har fået jakken på.” :p Jeg har også fanget et par stykker på gaden der liiige har været igang med mobillos kameraet for at vise veninderne senere. Så det kan være ret festligt at have mega langt hår, men det kræver sine stærke skuldre. :p Jeg indrømmer gerne at jeg har noget af en hårfetish, jeg har altid sukket lidt efter drenge og mænd med lækkert hår(var der ikke en eller anden vending med lækkert hår alle gik og sagde dengang i 80’erne?). Nu har jeg en græker med bløde brune slangkrøller ned til midten af ryggen. Life is good sometimes! ^^

  4. Haha, bette abekat! Han kunne sikkert have haft en fest i dit hår 😉
    Det lyder toplækkert med de brune slangekrøller <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.